SENSEKOST

VÆGTTAB UDEN KCAL TÆLLING

I Sense slipper du for trættende kalorietælling og vejning af din mad. I stedet får du nogle enkle og overskuelige principper, der hjælper dig til at sammensætte din kost på en måde, der sikrer dig en optimal mæthed og et stabilt blodsukker gennem hele dagen.

Sense er ikke en kur, men derimod en livsstil, der passer til alle mennesker, uanset køn, størrelse, alder og vægt. Sense er egnet til varige vægttab, men egner sig også godt til vægtvedligeholdelse.

Du skal betragte Sense som en værktøjskasse, der hjælper dig til at få struktur på dine måltider. Det vigtigste værktøj i værktøjskassen er Sense-spisekassemodellen, der giver dig en skabelon for dine måltider.

Sense-spisekassemodellen består af tre spisekasser, der igen består af en særlig måde at sammensætte kosten på ud fra 3-4 håndfulde mad og 1-3 spiseskefulde fedtstof.

Jeg har valgt at køre individuelle forløb, da dette giver os 100% fokus på dig.

Jeg er udover at være Certificeret Sensekost vejleder også Certificeret kostvejleder fra Fitness Institute v/Henrik Duer.

Vi går sammen grundigt alt igennem omkring DIG – levevis, sygdomme, familie osv., får sundhedscheck, bliver vejet , får Sense Konsulent Håndbog, Kostprogram til 7 dage med komplette opskrifter, diverse hjælpeskemaer, køleskabsophæng med principper, kostskema, og en grundig, individuel vejledning i Sensekost.

Der kan være mange årsager til du tænker … nu det nu.

Vægtforøgelse efter depression/sorg, efter fødsel, vil være i form til sommer eller ”bare” ønsket om at komme ind på den sundere sti igen.

Vi tager udgangspunkt i hvem du er og hvordan din hverdag hænger sammen. Gør plads til udskejelser i weekends, eller tage dage midt i ugen hvor du ved du skal noget. Det vigtigste er:

”At tage beslutningen og komme i gang – ord er ord – handling er = resultater!”

Jeg er yderst engageret i hver enkelt og ønsker at følge dig godt på vej.

Din succes er min succes!

PRISER


Sensekost – en-til-en m. bodycheck u/opfølgning
995,-
Sensekost – en-til-en m. bodycheck + opfølgning, efter 3 uger
1.295,-