BMI

Bodyscanning med BMI i forbindelse med behandling, er din ledetråd til hvordan din krop har det.

BODYSCANNEREN

Din idealvægt samt diverse mål udregnes og du har derved et pejlepunkt om hvordan din fysik er lige nu -det kan du jo ændre på -hos Sydkystens Slanke & Skønhedsklinik hjælper vi dig på vej med såvel behandlinger som personligt sammensatte kostplaner, der tager hensyn til det liv du også lever med arbejde, fritid og familie.

Ved at bruge de oplysninger bodyscanningen viser, vil du kunne optimere din træning eller din kost betragteligt og vi fortsætter med at gøre brug af de oplysninger i dit eventuelle forløb.

Vægten i kg., ved vi kan svinge op og ned (mest for kvinder), men her vil du se om det er fedtmasse, muskler eller vand dine kilo som primær består af.

Vi kan desværre ikke tilbyde bodyscanning til gravide, samt personer med pacemaker.

BEHANDLINGEN

Dette er nogle af de spørgsmål, du vil få svar på

Bodyscanningen foretages med professionelt udstyr.
Du hopper op på scanneren med bare fødder, oplyser højde og alder – så klarer den resten.

Målingen sker via en uskadelig elektronisk impuls, som bliver sendt op gennem dine fødder. Modstanden er forskellig, fordi fedtmasse og fedtfri-masse (muskler, knogler, væv, organer og vand) har forskellig ledeevne.

Det kan virke frustrerende, men det kan være muskelmasse eller vand der er kommet på i stedet for fedt.

Dette kan du nemlig ikke se på en almindelig vægt. Vores body scanner et vigtigt redskab i dit forløb mod din ønske krop/vægt.

Book din kropsanalyse (bodyscanning), så ved du hvordan dine kilo er fordelt og vi har et stærkt udgangspunkt, til din videre behandling.

PRISER


Bodyscanning
150,-