HYALURON PEN - FILLER TIL LÆBER, NASOLABIAL

Vi anvender anerkendte fillers som fx. Juvederm, Restylane og Overage.

Anbefales bl.a. til læbe forstørrelse, nasolabiallinjen (fra næse mod mund), på hænder, marionetlinjen (fra mundvig til hage), bekymringsrynken mv.

Indslusning af Hyaluron Filler i læber er i flere år foregået med kanyle. Altså en invasiv behandling, da huden penetreres. Og vel at mærke kun lovligt udført af autoriserede læger og sygeplejersker.

HVORDAN VIRKER HYALURON PEN FILLER?

Med den nye Hyaluron Pen of Denmark, kan filler nu udføres med komprimeret luft. Dette er en non-invasiv behandling (dvs. uden nåle). Derved kan behandlingen udføres af kosmetologer, kosmetikere og andre behandlere med forstand på læbens anatomi og effekten af hyaluron fillers.

Dette har vi lært på et grundigt kursus under ledelse af erfarne behandlere, der ved hvad de har med at gøre.

Hyaluron Pen of Denmark har indbygget et trykkammer, som pumpes op med et håndtag.

Blot et enkelt tryk med håndtaget gør, at den er i stand til at sende filler eller serum afsted med 6,5 bars tryk og 220 meter pr. sekund.

Filler eller serum presses derved gennem huden og ned i dermis, endog på en mere effektiv måde, end med kanyle, som placerer en dråbe af filler på mange små steder og masseres ud i et større område.

Med Hyaluron Pennen spredes filleren mere ud i dermis laget og leverer et mere jævnt resultat.

HVOR LÆNGE HOLDER EN HYALURON FILLER?

En filler til læber er en ikke-permanent filler med hyaluronsyre, som naturligt findes i vores hud og som forsvinder over tid.

Der kan være forskel på hudstruktur og alder. Derfor kan der ikke gives en eksakt tid eller garanti for holdbarhed. Dog en tommelfingerregel på 4-6 måneder mellem behandlinger, hvis du ønsker en konstant synlig læbeform.

GØR HYALURON FILLER BEHANDLINGEN ONDT?

Behandlingen er næsten smertefri. Der lyder et kort smæld når filler bliver presset ind i huden.

FÅR JEG MÆRKER EFTER EN HYALURON BEHANDLING?

Der kan muligvis opstå rødmen, hævelse og blå mærker, men dette er forbigående

EFTER FILLER BEHANDLINGEN MED HYALURON PEN

Vi anbefaler at tage den med ro, ikke ligge i solarium, sauna eller træne intensivt, da man sveder meget i ansigtet. Ansigtsmassage bør undgås.

Afrens forsigtigt ansigtet om aftenen, uden at trykke og gnubbe omkring behandlingsstedet.

PRISER


1 ml.
1.695,-