HÅRFJERNING

Læg dig trygt til rette og lad mig fjerne de hår der generer.
Ved at få fjernet hår med voks regelmæssigt (ca hver 4 – 6 uge), vil du opleve at dine hår bliver mindre genstridige, de bliver blødere, der bliver færre af dem.

Ved at vokse dine hår væk fjernes hårsækken, hvor håret får sin ”næring” fra. Når hårsækken er væk dannes der med tiden færre hår.
Det er klart den mest effektive behandling til at holde dine uønskede hår væk.

 

Hårfjerning, overlæbe, bryn, hage, ører ell. næsebor, 15 min
Slip for irriterende hårvækst – i op til 3-6 uger (efter hudtype)
Vi bruger fin voks til sensitiv hud fra ”Adam & Eve”.

 

Hårfjerning, helt ansigt, 60 min
Slip for irriterende hårvækst – i op til 3-6 uger (efter hudtype)
Vi bruger fin voks til sensitiv hud fra ”Adam & Eve”.

 

GODE RÅD (Læs venligst inden behandling)

FØR BEHANDLING

  • Ved voksbehandling fjernes hårene med rod. Ved regelmæssig voksbehandlig er man hårfri i 3-6 uger. For en optimal voksbehandling er det nødvendigt et hårene på kroppen er min 5-10 mm lange, og min 3-5 mm lange i ansigtet.

  • Hvis du barberer, så stop 14 dage inden voksbehandlingen, hvilket giver det bedste resultat.

  • Man skal være opmærksom på at det er helt normalt hvis hårene knækker de første 2-3 gange man bliver vokset. Man kan derfor ikke regne med det endelige resultat efter første gang.

  • Har du diabetes, kredsløbslidelser, hudsygdomme, eller er du i medicinsk behandling, beder vi dig oplyse dette på forhånd. I nogle tilfælde frarådes voksbehandling.

 

VIGTIGT: Kommer du til behandling og hårene ikke er lange nok til vi kan gennemføre behandlingen, er vi desværre nødsaget til at opkræve et gebyr på 50% af behandlingens pris.

 

EFTER BEHANDLING
I de næste 24 timer efter en voksbehandling frarådes solbadning, brug af parfurmerede cremer og lotions, deodorant og selvbruner. Undgå stærk motion og stramt siddende syntetisk tøj.
3-4 dage efter voksbehandlingen anbefales der regelmæssig brug af peeling (scrub) på behandlede områder for at undgå indgroede hår.

 

TIDEN IMELLEM VOKSBEHANDLINGER

Imellem dine voksbehandlinger er det vigtigt at pleje din hud.

 

Vi anbefaler:

  • Man må gerne tage evt. knækkede hår med pincet i op til en uge efter behandling, dog ikke senere da hårene ellers ikke kommer med ved næste voksning.

  • Husk, at du ikke må barbere dig mellem dine voksbehandlinger.