Dermaroller Serum8®
Dermaroller-behandling har været anvendt til millioner af behandlinger verden over og er en behandlings metode der er kendt og elsket af mange fra 18-75 år.

 

Dermaroller Serum8 virker effektivt på bl.a.:

  • Ar og acne-ar

  • Fine linjer og rynker

  • Store porer og grov hudstruktur

  • Pigmentpletter

  • Mørke rande under øjnene

  • Strækmærker

  • Solskader

  • Kedelig og grå hud

 

Metoden er enkel og bygger på princippet om først at nedbryde huden gennem mikroperforering med en medicinsk Dermaroller-rulle. Ved at lave mikroskopiske huller i huden (Micro-needling) narres huden til at tro, at der er sket en skade, så den sætter gang i sin helingsproces.
Der tilføres et effektivt serum af hyaloronsyre, vitaminer og mineraler dybt i huden, der hjælper til at genvinde styrke og glød. Nålene er mellem 0,5 – 1,5 mm lange, hvor en “hjemmeruller” til sammenligning er 0,5 mm.

Efter behandlingen er huden rød i 1-3 dage som en let solskoldning. Herefter tørrer huden lidt ud, og allerede efter 5-7 dage begynder huden at forny sig selv. I løbet af 2-6 uger ses effekten med en stærkere og mere jævn hud. Dermaroller S8 giver en naturlig og langvarig forbedring af det behandlede område. Derfor anbefaler vi normalt en serie på tre-seks behandlinger med 1-2 ugers interval.

 

BEHANDLINGEN
Din hud renses og der køres i 4 retninger over dit ansigt, eller på det område der ønskes.

Efter behandlingen, der er så godt som smertefri påføres den effektive serum, der bl.a. indeholder hyaluronsyre, produkt der minimerer rødme og tilskynder regenering.

En maske med Hyaluronsyre kan tilføjes behandlingen. Denne maske tilfører ekstra fugtpleje og lindrer rødmen og vamen der vil opstå efter en behandling.
Mikrohullerne lukkes efter ganske kort tid og medfører hverken sår eller ar. Huden vil være lidt rød og tør ligesom efter et par timer for meget i solen, men dette vil meget hurtigt forsvinde igen. Derfor kan man sagtens gå på arbejde eller lignende allerede få timer efter behandlingen.

 

VÆR OPMÆRKSOM PÅ
Dermaroller-behandling må IKKE udføres, hvis du har hudinfektioner eller har dårligt reguleret sukkersyge. Du skal også oplyse, hvis du har nedsat blodstørkningsevne.
Det anbefales stærkt at fortsætte behandlingen hjemme med hjemmebehandligssættet (du får alt til 60 behandlinger).
Kombiner evt. denne behandling med Mesoterapi, hvor vi kommer dybere i hudlaget. Denne behandling udføres udelukkende af certificeret personale i klinikken.

[vc_buttons_n title="Vejledning - Serum8 " url="http://www.serum8.com/how-to-use" target="_blank" button_type="btn-black" button_size="btn-lg" extra_class=""]