Gør noget effektivt mod din cellulite / appelsinhud

Hvad er Cupping?
Behandlingen er en ikke-invasiv terapi, der kan mindske ujævn hud.
Ved at skabe et tryk i små ”kopper” på huden, vil der dannes et vakuum.

Dette vil styrke blodcirkulationen og aktivere dit bindevæv, således at celluliten vil mindskes.

Der bliver sat ekstra flow i lymfedrænagen som derved vil være medvirkende til, at udlede de ophobede affaldsstoffer under huden.

 

Hvad er cellulite/appelsinhud?
Cellulite danner klynger af fedtceller i underhuden, hvilket give den bulede hudstruktur. Så længe disse grupper hænger sammen, kan ma ikke komme dem til livs. Derfor er cupping effektiv her.

Vi har fedtceller i kroppen der hedder adipocytter. Disse er helt essentielle for en velfungerende krop. Men hos kvinder har disse celler en tendens til at blive overfyldte med fedt. Det sker ved hormonforandringer, vores gener og vores livsstil (inaktivitet og en usund kost).

Årsagen kan også skyldes dårlig lymfedrænage og stagnation af væsker under huden. Når fedtceller bliver overfyldte, bliver de større, de deler sig og bliver presset sammen i bindevævet, der derved giver cellulite/appelsinhud – den bulede overflade.

Med cellu cup massagen, vil klyngerne af fedtceller blive delt og derved reduceret mere og mere. Du vil desuden opleve, at huden bliver glattere og genvinder sin elasticitet.

 

Hvor ofte?
Behandlingen foregår typisk over 3 måneder med 1-2 ugentlige behandlinger

 

Behandlingen
Området masseres og opvarmes hvorefter selve behandling med cup starter. Der arbejdes i flere retninger og til sidst arbejdes mod lymferne. Der kan opstå en lettere rødmen, men dette forsvinder. Det anbefales at tage gåtur på 30-50 min. efterfølgende eller stå 10 min Reviber Vibrationsmaskinen.

Husk at drikke vand efterfølgende og sænk saltindtaget.

 

Hvor stammer Cupping fra?
Cupping er en meget gammel gren af traditionel kinesisk medicin (TCM), men er også blevet brugt i mange andre kulturer. Der er f.eks. refereret til Cupping I ægyptiske dokumenter helt tilbage fra 1500 f. Kr.

 

Følgende personer kan ikke behandles:

  • Ved stærkt forhøjet blodtryk

  • Kredsløbs- eller blodsygdomme

  • Cancer, betændelse i kroppen eller feber