Ansigt – klassisk, 60 min. (Alle hudtyper)

Hudanalyse, rens, damp, manuel udrens, dybdegående maske til urenheder, fugt maske, dagcreme tilpasset hudtype.

Behandlingen udføres udelukkende med produkter der er økologisk og dermatologisk testede fra ”The Organic Pharmacy”.

 “Velduftende og effektive…”

Produkterne der bruges, tager udgangspunkt i hvordan din hud har det lige nu og hvad du har brug for til din hudpleje i hverdagen.
Din huds tilstand gås igennem og ansigtet bliver renset.

Vi fortsætter med en peeling. Døde hudceller fjernes og din hud er nu klar til en maske med fugt.

Din hud optager den fugt fra masken den har brug for og overskydende creme fjernes.

Du får nu fugtpleje og afslutningsvis kan du evt. vælge mellem en let mineralsk pudder.

 

BEHANDLINGEN

Rens
Carrot Butter Cleanser til alle hudtyper. Den fjerner let urenheder, snavs, make-up (inkl. øjenmake-up) og forurening i et enkelt snuptag. Tilsat rosmarin, gulerod og sheasmør og efterlader huden afslappet, ren og fantastisk blød.

 

Peeling
The Organic Pharmacy Flower Petal Deep Cleanser and Mask – Til alle hudtyper. En dobbeltvirkende maske der dybderenser og exfolierer. Den bidrager til at fjerne urenheder, fjerner døde hudceller (uden at skade huden) og lysner omgående trist og kedelig hud og giver smuk glød. Havre og mælk (rig på mælkesyrer) exfolierer blidt uden at slide på huden, mens Lavendel og Kamille dulmer og beroliger irriterethud. Havre og ler binder urenheder og fjerner dem dybt inde fra porerne. Rose renser og beroliger. Døde hudceller og dybtliggende urenheder bliver fjernet og efterlader huden med en smuk glød.

 

Fugtmaske
Kan variere alt efter din hudtype. Men kendetegnet er for alle, at din hud bliver fugtet, får glød og får genoprettet sin elasticitet.

 

Fugt
Kan variere alt efter din hudtype. Den afsluttende dagcreme specielt tilpasset din hudtype. Kendetegnet er fugt i dybden, ikke skinnende og friskhed.

 

Frugtsyremaske
The Organic Pharmacy Enzyme Peel Mask – Enzymerne og den peelende effekt fjerner blidt døde hudceller, reducerer hudorme, mindsker alderspletter og pigmentering, reducerer fine linjer og efterlader huden næret, strålende, blød og fornyet til perfektion

KOMBINER DIN BEHANDLING MED

 

VEDLIGEHOLD DIT GODE RESULTAT MED EFFEKTIV HJEMMEPLEJE

Få råd og vejledning med hensyn til hvilke produkter der vil passe til netop dig. Det er uhyre vigtigt for din hud at få den rette pleje, hvis du vil ældes med ynde, give din hud den optimale rense- og fugtpleje. Et godt tip kan være at skifte dine produkter ud, efterhånden som de bliver opbrugt.